Skip to main content

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over ons of onze diensten? Heeft u een vraag of wijziging met betrekking tot de tankpas? Of wilt u contact op met ons serviceteam. We helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op door te bellen of stuur een mail naar info@dhmo.nl.
  • Hoe kan ik mijn tankbon opvragen?

  • Vraag 2
  • Vraag 3
  • Vraag 4
WAAROM STAAT MIJN AANKOOP NOG STEEDS OP RESERVERING? (ING BANK)

Storing ING 25 maart 2024: 

Momenteel kampt ING met een storing bij het online bankieren. Uw aankoop bij ons tankstation blijft op de status Reservering staan en wordt niet doorgezet als Betaling/Betaald. De bank (ING) werkt aan een oplossing. Als u hier hinder van ondervindt, neem dan contact op met uw bank.

Onze excuses voor het ongemak.

De Haan Tankstations

Hoe kan ik mijn tankbon opvragen?

U kunt hier uw tankbon opvragen

Hoeveel % ethanol bevat jullie premium brandstoffen?

Wettelijk is bepaald dat premium brandstoffen maximaal 5% ethanol mogen bevatten. Dat geldt zowel voor de premium benzine als de premium diesel.

Er is een reservering/afschrijving op mijn debet/creditcard gedaan, wanneer krijg ik dit terug?

Bij alle onbemande tankstations in Nederland wordt automatisch een bedrag gereserveerd op uw betaalpas, als u daar tankt. Op een creditcard is dit tot €125,- en op een debetcard is dit tot €200,-. Dit heet een pre-autorisatie en wordt niet door ons maar door uw bank gedaan. De bank geeft het gereserveerde bedrag maximaal binnen enkele (werk)dagen na het tanken weer vrij (meestal sneller). Mocht u het idee hebben dat het te lang duurt, dan adviseren wij om contact op te nemen met uw bank.

Kan ik mijn gasfles vullen op uw tankstation?

Nee, dit is wegens vernieuwde wetgeving sinds 2016 niet meer toegestaan. Een gasfles (of LPG gasdamptank) vullen, als deze buiten uw voertuig is geplaatst, is verboden. Gasflessen met LPG mogen tot maximaal 80% gevuld worden, in verband met de uitzetting van gas. Daarom zijn LPG gasdampflessen uitgerust met een 80% vulbegrenzer. Reguliere gasflessen zijn overigens niet voorzien van een vulbegrenzer.

Kantoor Oosterhout

Slotlaan 15
4902 AD Oosterhout
Nederland

Kantoor Dordrecht

Wieldrechtseweg 50
3316 BG Dordrecht
Nederland