Skip to main content

Dogwash

DOGWASH
DOGWASH

Dogwash bij De Haan Tankstations

Uw hond verwennen met een wasbeurt? Dat kan met onze Dogwash! Wij bieden hoogwaardige Dogwash-diensten aan. Geen gedoe meer met uw badkamer thuis: geen natte vloeren, geen verstopte afvoeren en minder haren door het huis verspreid. Een gemakkelijke oplossing, ook handig voor na een bezoekje aan het strand en/of park. 

Onze Dogwashes zijn uitgerust met professionele bad- en droogapparatuur. Met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en hoogwaardige shampoos en conditioners zorgen we ervoor dat uw hond een aangename en verfrissende ervaring heeft.

Geschikt en goed voor alle honden

Of uw hond nu groot of klein is, onze Dogwash kan aangepast worden aan verschillende hondenmaten en -rassen. Daarbij geldt: regelmatig wassen kan helpen bij het handhaven van de vacht- en huidgezondheid van uw hond, waardoor mogelijke huidproblemen worden voorkomen of behandeld.


Onze Dogwash neemt het wassen van uw hond uit handen zodat u snel weer door kunt gaan met uw dag. Benieuwd naar meer informatie over de Dogwash? Lees dan onze blog. 

Waarom hebben wij Dogwashes bij onze tankstations?

  • Voor uw gemak: handig voor hondenbezitters, vooral als u geen ruimte heeft voor een thuisbad, of als u het lastig vindt om uw hond thuis te wassen.

  • Om u kwaliteit te bieden: onze Dogwashes zijn uitgerust met professionele bad- en droogapparatuur, wat mogelijk beter werkt dan wat u thuis aan materiaal heeft.

  • Om u te ontzorgen: onze Dogwashes hebben (meestal) afvoersystemen die voor u schoongemaakt worden.

  • Geschikt voor iedere hond: of uw hond nu groot of klein is, onze Dogwashes kunnen aangepast worden aan verschillende hondenmaten en -rassen.

  • Gezondheidsvoordelen: Regelmatig wassen helpt u bij het handhaven van de vacht en de huidgezondheid van uw hond.

  • Voor uw tijdsbesparing: In plaats van tijd te besteden aan het voorbereiden van uw huisdier en het schoonmaken van uw eigen badkamer, kunt u onze Dogwashes gebruiken en snel weer doorgaan met uw dag!  

Onze Dogwash-locaties:

bp Barendrecht
bp Cartesiusweg (Utrecht)
haan Ouddorp
haan Princenhage (Breda)
Shell Nesselande (Rotterdam)