Skip to main content

TEXTIEL­WASMACHINES

Maak kennis met een revolutionaire manier om uw textiel en kleding te reinigen terwijl u tankt. Bij ons draait het niet alleen om uw auto, maar ook om u en uw dagelijkse behoeften. Waarom gebruik maken van een textielwasmachine op een tankstation? Wij hebben een aantal redenen voor u opgesomd:

  • Efficiëntie en tijdbesparing: u komt bij ons om te tanken of misschien wel voor één van onze andere producten. U kunt nu ook uw kleding bij ons reinigen, zo heeft u alles op één plek. 

  • Gemak: bent u veel onderweg of heeft u veel was waar u in één keer van af wilt? Dan is de textielwasmachine een handige optie. De wasmachine is namelijk snel. Daarnaast kunt u gebruik maken van een was van 8kg, maar ook van 18kg, inclusief droger.

  • Hygiëne en verfrissing: terug van uw lange reis? Dan is dit een slimme oplossing om uw kleding ook weer schoon mee terug te nemen. Door de grootte van de wasmachine, passen er zelfs hondenmaanden of paardendekens in. Ook is het handig voor het wassen van complete teamshirtjes! Het scheelt u thuis dus enorm veel moeite en u heeft direct een schone was.

Momenteel hebben wij de textielwasserette op een 50-tal locaties. Binnenkort kunt u gemakkelijk via de tankstations-zoekfunctie filteren op de textielwasserettes. Zo vindt u er gemakkelijk één bij u in de buurt.