Skip to main content

brand­stoffen

Onze Brandstoffen

Wij bieden in ons netwerk verschillende brandstoffen aan, afhankelijk van de locatie. Niet iedere locatie biedt dezelfde brandstoffen. Raadpleeg onze locaties om te zien wat u precies kunt tanken bij uw favoriete of dichtstbijzijnde locatie.

Het gaat in alle gevallen om topkwaliteit, die past bij De Haan Tankstations. Onze brandstoffen zijn voorzien van een duidelijk CEN-label, waardoor u heel gemakkelijk de juiste brandstof kiest die past bij uw voertuig.

 • Euro 95
  Loodvrije benzine. Deze brandstof mag tot 10% ethanol bevatten.

 • Super 98 Benzine
  Dit is een premium benzine met een betere verbranding en reinigende werking van uw motor.

 • Diesel
  Onze standaard diesel is van hoogwaardige kwaliteit en mag tot 7% biodiesel bevatten.

 • Powerplus Diesel
  Dit is een premium diesel met betere verbranding en reinigende werking van uw motor.

 • LPG
  LPG is een fossiele brandstof die voortkomt uit aardgas en aardolie. LPG is voordelig en minder belastend voor het milieu.

 • H PlusDiesel
  Dit is een premium diesel met betere verbranding en reinigende werking van uw motor.

 • CNG 
  CNG is Compressed Natural Gas, voor meer informatie kunt u terecht op de website van onze leverancier Pitpoint.

 • Brommix
  Dit is een E10-benzine met een hoogwaardige olie als toevoeging. Let op: Kijk goed of uw brommer of scooter hiervoor geschikt is.

 • AdBlue
  AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, die ontwikkeld is om de uitlaatgassen te behandelen zodat voertuigen voldoen aan de emissienorm.

 • HVO30
  Dit is een duurzame diesel. Het product bestaat uit een mix van 30% waterstof behandelde olie, geproduceerd uit afgewerkte olie om mee te koken (HVO). 70% is conventionele diesel. Controleer of uw voertuig hiervoor geschikt is.

 • HVO100
  Meest duurzame diesel. Het product bestaat voor 100% uit her­nieuwbare grondstoffen. Controleer of uw voertuig hiervoor geschikt is.

HVO30 en HVO100

HVO100 is op dit moment de meest duurzame diesel. Kiest u voor HVO100, dan gaat u duurzaam de weg op. Met onze HVO100 kan de CO2-uitstoot tijdens de levenscyclus tot wel 89% lager zijn, in vergelijking tot fossiele diesel.

 

Wat is HVO100? Wat is HVO30?

HVO staat voor Hydrotreated Vegetable Oil. Het is een synthetische dieselbrandstof, die wordt geproduceerd uit plantaardige oliën, maar ook uit afval, restoliën en vetten uit de voedselindustrie. U kunt HVO toevoegen aan fossiele brandstoffen of in pure vorm gebruiken. Bij HVO30 bestaat het product voor 30% uit HVO en 70% uit fossiele diesel. Bij HVO100 is het dus 100% HVO en in de meest zuivere vorm.

 

De HVO100-voordelen  

 1. Tot wel 89% CO2-reductie
 2. Bestaat volledig uit hernieuwbare grondstoffen
 3. Vrijwel geurloos
 4. Bevat geen FAME biodieselcomponenten
 5. Bevat nauwelijks zwaveldeeltjes en schadelijke aromaten
 6. ISCC-EU gecertificeerd en in pure vorm

 

HVO100, duurzaam de weg op! Zeker weten of uw voertuig hiervoor geschikt is? Vraag het dan na bij uw autodealer.

  

Andere merken die wij voeren

Naast onze haan-stations, ons eigen merk, hebben wij locaties die onder de namen bp, Esso en Shell fungeren. Deze tankstations hebben de uitstraling en herkenbaarheid van de genoemde merken op de voorterreinen. De brandstofprijzen en de shopconcepten zijn echter afgeleid van onszelf: familiebedrijf De Haan Tankstations. De kans is dus groot dat u er een van onze Tony’s-concepten tegenkomt in de shops.

Esso brandstoffen: Klik hier voor meer informatie.
Shell brandstoffen: Klik hier voor meer informatie.
BP brandstoffen: Klik hier voor meer informatie.