Skip to main content

Over ons

Over ons - Meas Tankstation
Over ons - Geschiedenis
Over ons - Geschiedenis

Wie wij zijn

De Haan Tankstations, opgericht op 7 januari 1959 door De heer A. A. de Haan onder de naam: Fa A. A. De Haan, Minerale Oliën. Gestart met de verkoop van stookolie, waarbij de energietransitie van toen zorgde voor de noodzaak voor alternatieve aanwendbaarheid. Zo ontstond de exploitatie van benzinestations.

De Haan maakt energie en gemak toegankelijk voor ieder mens en voertuig. Kwaliteit en gastvrijheid staan voor ons voorop. Hier streven wij met ons mooie familiebedrijf, elke dag naar.


Naast het tanken bieden wij u meerdere diensten aan: laden, carwash, Tony’s shop, postpakketpunten en andere services, waaronder diverse, innovatieve betaalmogelijkheden bijvoorbeeld. Alles onder één dak, met het oog op gemak voor de klant. 

De pijlers waar De Haan op bouwt zijn brandstoffen van hoogwaardige kwaliteit, carwash en Tony’s shopconcepten. Tony’s kent vervolgens twee formats: Tony’s Street Food, met het All-Day Kitchen-concept, en Tony’s Coffee & More, waar de focus op koffie en lekkere snacks ligt. Kijk op www.tonys.nl voor meer informatie.

De Haan Tankstations is onderdeel van Hametha B.V. Klik hier voor meer informatie over Hametha. 


180
locaties

1020
tankpartners

100
Tony’s shops

83
Carwashes

1200
collega’s

2
Kantoren

Missie, visie & strategie

De Haan maakt én houdt energie toegankelijk en bereikbaar voor iedereen in Nederland. Van brandstof, laden, tot aan wassen en wat te eten of te drinken. Wij bieden onze klanten kwaliteit, gastvrijheid en ‘waar voor je geld’ in elke ervaring. Én zien klanten om deze reden ook bij ons terugkomen. Met onze strategische locaties kunnen wij blijven inspelen op de wensen en behoeften van de klant en omgeving.

Als professionele retailorganisatie is het van cruciaal belang om te streven naar Operational Excellence. Wij zijn gericht op continue verbetering en innovatie, zeker in de huidige dynamische tijden.

Wij streven naar verantwoorde groei, waarbij wij steeds meer digitaliseren en goed werkgeverschap in stand houden, ontwikkelen en optimaliseren. Klanten en collega’s zetten wij voorop. Wij zetten bovendien stappen op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen. Wij streven naar het voortbestaan en succes van het bedrijf, over generaties heen.

Baan bij de Haan

Bij De Haan vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in ons familiebedrijf. Daar horen betrokkenheid en ontwikkeling bij. Samen kijken wij hoe wij functies kunnen vormgeven en bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Iedereen die bij ons werkt, beschouwen wij als  lid van onze familie.

Benieuwd naar een baan bij De Haan?