Skip to main content

Dogwash: Snel en gemakkelijk jouw hond wassen kan bij óns!

9 april 2024

Stel dat jij een stevige boswandeling hebt gemaakt met jouw hond. Lekker door de blubber, heerlijk! Of je hebt samen door het zand over het strand gestruind… Hoe makkelijk is het dan om even jouw hond te wassen op een van onze locaties, in plaats van thuis? Snel en efficiënt. Dat kan bij ons!

Wij hebben nog niet zo lang geleden Dogwash geïntroduceerd op enkele van onze locaties. Zoals Carwash jouw voertuig laat stralen, zorgt Dogwash ervoor dat jouw trouwe viervoeter fris en schoon wordt, zonder gedoe thuis. Waarom hebben wij eigenlijk Dogwashes bij onze tankstations?

Het antwoord is simpel: wij willen jou hierin gemak bieden. Voor jou als hondenbezitter kan het een flinke klus zijn om jouw hond thuis te wassen, vooral als er geen ruimte is voor een bad, of als het een uitdaging is om jouw hond überhaupt in bad te krijgen. Met Dogwash van De Haan kun jij dit ‘thuisritueel’ overslaan en jouw hond gemakkelijk en efficiënt wassen, voor of na het tanken bijvoorbeeld.

Bij De Haan Tankstations streven wij er altijd naar om jou (onze klant!) het beste te bieden. Onze hondenwasserettes zijn uitgerust met professionele bad- en droogapparatuur, waardoor jouw hond een grondige wasbeurt krijgt die misschien wel beter werkt dan wat jij thuis ter beschikking hebt. Bovendien zijn onze Dogwashes voorzien van afvoersystemen die regelmatig worden schoongemaakt.

Of jouw hond nu groot of klein is: onze apparatuur is geschikt voor elke viervoeter. Wij begrijpen dat verschillende honden verschillende ‘behoeften’ hebben; daarom kunnen onze Dogwashes worden aangepast aan verschillende groottes/formaten. Een wasprogramma op maat, dat bovendien zo min mogelijk hondenstress bezorgt: een belangrijke factor waar wij rekening mee houden.

Naast het gemak en de kwaliteit biedt Dogwash gezondheidsvoordelen voor jouw hond. Regelmatig wassen helpt namelijk bij het handhaven van een gezonde vacht en huid, wat essentieel is voor het welzijn van jouw huisdier. Door gebruik te maken van onze Dogwash dragen jij én wij moeiteloos bij aan zijn/haar algehele gezondheid en hygiëne, zonder dat het veel tijd en moeite kost. Daarnaast zijn onze shampoos biologisch afbreekbaar. En dat is een bewuste keuze.

Hoe zit dat dan met de prijzen? Dat is natuurlijk afhankelijk van het programma dat jij kiest. Daarnaast speelt ook de grootte van jouw hond een rol, in de keuze voor het Dogwash-wasprogramma.


Jouw voordelen als jij je hond bij ons wast?
– Wij hebben een wasprogramma voor íedere hond
– Wij gebruiken verantwoorde wasmiddelen die bijdragen aan de gezondheid van de vacht & huid én die het milieu niet belasten
– Prijzen zijn letterlijk ‘op maat’
– Wij bieden tijdsbesparing, kwaliteit en ontzorgen jou!


Kortom:
Dogwash bij De Haan Tankstations biedt dé oplossing voor het wassen van jouw hond, zonder gedoe thuis. Met onze professionele faciliteiten en handige locaties kun jij jouw hond gemakkelijk wassen voor of na een tankbeurt, zodat jij snel kunt doorgaan met dagelijkse bezigheden. Bij De Haan Tankstations draait nagenoeg álles om gemak en Dogwash is daar een perfect voorbeeld van. Kom langs bij een van onze locaties en ervaar het zelf!

Onze Dogwash-locaties (per april 2024):
bp Barendrecht
bp Cartesiusweg (Utrecht)
haan Ouddorp
haan Princenhage (Breda)
Shell Nesselande (Rotterdam)