Skip to main content

Veelgestelde vragen

Vragen over Haan Mobility

Waar kan ik mijn tankbon opvragen?
Ga naar ‘Tankbon opvragen’ en laat uw gegevens achter!
Er is een reservering/afschrijving op mijn debet/creditcard gedaan. Wanneer krijg ik dit terug?
Bij alle onbemande tankstations in Nederland wordt automatisch een bedrag gereserveerd op uw betaalpas, als u daar tankt. Op een creditcard is dit tot €125,- en op een debetcard is dit tot €200,-. Dit heet een pre-autorisatie en wordt niet door ons maar door uw bank gedaan. De bank geeft het gereserveerde bedrag maximaal binnen enkele (werk)dagen na het tanken weer vrij (meestal sneller). Mocht u het idee hebben dat het te lang duurt, dan adviseren wij om contact op te nemen met uw bank.
Kan ik een haan tankpas aanvragen en wat zijn hiervan de kosten?
Indien u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een zakelijke bankrekening, kunt u een haan tankpas met vele voordelen aanvragen. Voor meer informatie ga naar Haan Mobility.

Vragen over brandstoffen

Wat zijn jullie CNG-locaties?

U kunt binnen ons netwerk terecht bij Shell Emerald te Delfgauw, Esso Meppelweg te Den Haag, Esso de Vrolijkheid te Zwolle en bp Ziedewij te Barendrecht.

HOEVEEL % ETHANOL BEVAT JULLIE PREMIUM BRANDSTOFFEN?

Onze premium brandstoffen van onze verschillende merken bevatten géén ethanol.

KAN IK MIJN GASFLES VULLEN OP UW TANKSTATION?

Nee, dit is wegens vernieuwde wetgeving sinds 2016 niet meer toegestaan. Een gasfles (of LPG gasdamptank) vullen, als deze buiten uw voertuig is geplaatst, is verboden. Gasflessen met LPG mogen tot maximaal 80% gevuld worden, in verband met de uitzetting van gas. Daarom zijn LPG gasdampflessen uitgerust met een 80% vulbegrenzer. Reguliere gasflessen zijn overigens niet voorzien van een vulbegrenzer.

Verkopen jullie ook petroleum?

Nee, wij verkopen geen petroleum. Voor een overzicht van onze brandstoffen gaat u naar www.tankstation.nl/brandstoffen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op door te bellen of stuur een mail naar info@dhmo.nl.