Skip to main content

De Haan Tankstations breidt weer verder uit met twee nieuwe bemande locaties!

8 juli 2024

De Haan Tankstations is trots om te melden dat het zijn netwerk opnieuw uitbreidt met twee nieuwe bemande tankstations: Shell Jetten in Boxmeer en bp Zijerveen in Assen. Deze uitbreiding onderstreept de toewijding van De Haan om energie toegankelijk te maken, waarbij gemak en uitstekende service centraal staan.

Shell Jetten in Boxmeer
Gelegen in het hart van Boxmeer, biedt Shell Jetten klanten niet alleen de mogelijkheid om te tanken, maar ook om te genieten van diverse faciliteiten. De locatie beschikt over een winkel waar klanten allerlei producten kunnen kopen, van snacks en dranken tot auto-accessoires. Daarnaast biedt Shell Jetten carwashdiensten aan, zodat klanten hun voertuigen kunnen laten reinigen terwijl ze genieten van een heerlijke kop koffie en snacks van Tony’s Coffee & More.

bp Zijerveen in Assen
Bp Zijerveen in Assen staat bekend om zijn klantvriendelijke service en uitgebreide faciliteiten. Naast het aanbieden van hoogwaardige brandstoffen, kunnen bezoekers hier genieten van het Tony’s Street Food concept, met een breed assortiment aan broodjes, burgers en meer. Bovendien is de locatie uitgerust met elektrische laadpunten, wat bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen en innovaties van De Haan.

Met deze nieuwe bemande locaties wil De Haan de klantenervaring verder verbeteren en de continue hoge standaard van bedrijfsvoering behouden. De Haan nodigt iedereen uit om de nieuwe locaties te bezoeken en de vertrouwde kwaliteit en gastvrijheid te ervaren.

Bezoek Shell Jetten in Boxmeer en bp Zijerveen in Assen om zelf te ontdekken wat deze nieuwe locaties te bieden hebben!

Onze nieuwe locaties vind jij hier:
Shell Jetten in Boxmeer
bp Zijerveen in Assen

Wij zien jou graag op een van onze tankstations!