Skip to main content

De Haan Tankstations breidt uit met drie onbemande locaties!

14 juni 2024

Met trots kondigen wij aan dat we onlangs drie nieuwe onbemande tankstations hebben overgenomen! De locaties Shell express Hengelo, Shell express Wijk bij Duurstede en Shell express Wons aan de A7 in Friesland maken nu deel uit van ons netwerk.

De voordelen van onbemande tankstations
Onbemande tankstations bieden de klant flexibiliteit en toegankelijkheid. Bij onze onbemande locaties kan jij zelf afrekenen aan de pomp, waardoor jij snel en gemakkelijk weer verder kunt. Geen lange wachttijden, gewoon tanken en doorrijden. Bovendien zijn deze locaties strategisch gelegen en 24 uur per dag beschikbaar.

Energie toegankelijk maken
Bij De Haan Tankstations streven wij ernaar om energie toegankelijk te maken voor iedereen, nu en in de toekomst. Onze nieuwe onbemande locaties spelen hierin een cruciale rol. Door tankstations op strategisch gunstige locaties te plaatsen en deze 24 uur per dag beschikbaar te maken, zorgen wij ervoor dat jij altijd en overal kunt tanken wanneer dat jou het beste uitkomt.

Meer gemak voor de zakelijke klant
Naast onze onbemande tankstations bieden wij met haan mobility nog meer gemak voor de zakelijke klant. Met de haan mobility pas krijg jij één tank- en laadpas met verschillende voordelen, zoals makkelijke administratieve verwerking, een aanbod op maat en aantrekkelijke kortingen op tanken, wassen en bakkerij. Deze pas is geldig bij al onze tankstations en bij alle aangesloten partners. Meer informatie vind jij hier.

Onze nieuwe locaties vind jij hier:
Shell express Hengelo
Shell express Wijk bij Duurstede
Shell express A7 Wons

Wij zien jou graag bij een van onze tankstations!