Skip to main content

Ontdek haan mobility: Zakelijk Voordelig Vooruit

17 mei 2024

Mobiliteit is cruciaal is voor zakelijk succes, weten wij. Of jij nu door de straten van Amsterdam snelt of door het gemoedelijke Brabant richting jouw volgende klant reist, één ding is zeker: wij bieden gemak in jouw mobiliteitswensen en maken dat ook toegankelijk!

Uit onze koker komt haan mobility. Wij breiden hiermee ons bereik uit, verder dan Nederland en België: deze zakelijke mobiliteitspas strekt zijn vleugels uit over heel Europa, wat laden betreft. Laten we eens duiken in wat deze pas te bieden heeft.

Aanbod op maat: persoonlijk!
Met haan mobility ben jij niet alleen verzekerd van betrouwbaar brandstof, waar jij ook bent, maar ook van een gepersonaliseerd aanbod. Kortingen, berekend vanaf onze landelijke adviesprijs, worden op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of jij nu ZZP’er bent of een groot bedrijf runt, haan mobility zorgt ervoor dat jij én jouw werknemers altijd de beste deal krijgen. Op het gebied van brandstof, carwash en zelfs de bakkerij!

Gebruikersgemak dankzij één pas
Maar waar haan mobility echt in schittert is het gebruiksgemak. Met één pas heb jij toegang tot een uitgebreid netwerk van tankstations en laadpunten, zowel voor traditionele auto’s (die rijden op benzine of diesel) als voor elektrische voertuigen. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook administratieve rompslomp. Geen gedoe meer met bonnetjes en losse accounts. Alles wat jij nodig hebt zit handig verpakt in één enkele pas.

Achter haan mobility staat een toegewijd team dat niet alleen streeft naar gebruiksgemak, maar ook naar persoonlijke aandacht en service. Of jij nu een vraag hebt over jouw account of assistentie nodig hebt onderweg, ons team staat altijd klaar om te ondersteunen. Het draait niet alleen om het leveren van brandstof en laadpunten, maar om het creëren van een topervaring die jouw zakelijke reizen vergemakkelijkt.

Gebruiksvriendelijk
En laten wij het ook eens hebben over de online portal. Met haan mobility heb jij 24/7 toegang tot een gebruiksvriendelijk platform waar jij je transacties kunt volgen, facturen kunt bekijken en zelf aanpassingen kunt doen.

Kortom, haan mobility is meer dan alleen een zakelijke pas. Het is jouw partner in mobiliteit, ontworpen om jouw zakelijke reizen soepeler, efficiënter en voordeliger te maken. Dus waar wacht jij nog op? Stap aan boord en laat ons jouw reis naar succes begeleiden, kilometer na kilometer. Kijk hier voor de voorwaarden!

Een overzicht van onze tankstations én onze partnerlocaties vind jij hier.