Skip to main content

Esso Bergermeer nu in handen van familiebedrijf De Haan 

15 december 2023

Met gepaste trots laat De Haan Tankstations B.V. weten dat zij per 6 december 2023 locatie Esso Bergermeer heeft overgenomen. Hiermee vergroot De Haan haar netwerk van strategisch gunstig liggende tanklocaties in Nederland. De nieuwe naam wordt: haan Bergermeer. 

Om haan Bergermeer de typische look & feel te kunnen geven die past bij de uitstraling van dit groeiende familiebedrijf, gaat deze locatie tijdelijk dicht, vanaf 6 december tot 15 december ’s middags. Dat is ook noodzakelijk, vanwege de grondige verbouwing van het voorterrein. Daarnaast vindt er een tankkeuring plaats. En dat gaat altijd gepaard met zorgvuldigheid en veiligheid. 

In de middag van 15 december plaatst De Haan een Tony’s Cabin, een tijdelijke shop. Vanaf dan is er dus weer activiteit op haan Bergermeer mogelijk. In Tony’s Cabin kunnen bezoekers terecht om hun tankbeurten af te rekenen, voor lekkere koffie en voor andere smakelijke shop-items. 

Terwijl bezoekers in de Cabin terechtkunnen wordt de originele shop ook verbouwd. Dat wordt een Tony’s Coffee & More. Tony’s is het unieke shopconcept van De Haan, waarbij lekker & vers eten als totale beleving centraal staat. 

De verwachting is dat de gerestylede versie van tankstation haan Bergermeer in de vierde week van het nieuwe jaar haar deuren volledig opent.