Skip to main content

Esso Bergermeer nu in handen van familiebedrijf De Haan 

15 december 2023

Met gepaste trots laat De Haan Tankstations B.V. weten dat zij per 6 december 2023 locatie Esso Bergermeer heeft overgenomen. Hiermee vergroot De Haan haar netwerk van strategisch gunstig liggende tanklocaties in Nederland. De nieuwe naam wordt: haan Bergermeer. 

Om haan Bergermeer de typische look & feel te kunnen geven die past bij de uitstraling van dit groeiende familiebedrijf, gaat deze locatie tijdelijk dicht, vanaf 6 december tot 15 december ’s middags. Dat is ook noodzakelijk, vanwege de grondige verbouwing van het voorterrein. Daarnaast vindt er een tankkeuring plaats. En dat gaat altijd gepaard met zorgvuldigheid en veiligheid. 

In de middag van 15 december plaatst De Haan een Tony’s Cabin, een tijdelijke shop. Vanaf dan is er dus weer activiteit op haan Bergermeer mogelijk. In Tony’s Cabin kunnen bezoekers terecht om hun tankbeurten af te rekenen, voor lekkere koffie en voor andere smakelijke shop-items. 

Terwijl bezoekers in de Cabin terechtkunnen wordt de originele shop ook verbouwd. Dat wordt een Tony’s Coffee & More. Tony’s is het unieke shopconcept van De Haan, waarbij lekker & vers eten als totale beleving centraal staat. 

De verwachting is dat de gerestylede versie van tankstation haan Bergermeer in de vierde week van het nieuwe jaar haar deuren volledig opent. 


Noot voor de redactie: 
De volgende informatie is niet bedoeld voor publicatie. 

Foto’s: 
Bron: RVB (Rijksvastgoedbedrijf). 

Voor mediavragen: 
De Haan Tankstations & Tony’s: 
Mirjam Yousef | mirjam.yousef@dhmo.nl | +31 (0)6 10 13 14 91     
Maarten Liebregts | maarten.liebregts@dhmo.nl | +31 (0)6 45 42 47 73

Over De Haan Tankstations B.V.: 
De Haan Tankstations B.V. maakt deel uit van de Hametha-groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. De tankstations zijn gelegen op strategische en makkelijk bereikbare plaatsen in het gehele land. Bovendien levert De Haan via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice brandstoffen aan zelfstandige dealerstations, waardoor ons netwerk een landelijke dekking kent. De tankstations van De Haan zijn actief onder de merknamen Shell, BP, Esso en haan. In 2017 is het eigen shopconcept op de markt gebracht: Tony’s. Een unieke shopformule met heerlijk eten & drinken langs de Nederlandse (snel)wegen. 
Meer informatie: www.tankstation.nl

Over Tony’s: 
Dé unieke shopformule met heerlijk eten & drinken langs de Nederlandse (snel)wegen. Topkwaliteit medewerkers, top foodservice en topkoffie, dat is waar Tony’s onderscheidend in is. Sinds 2017 is Tony’s de unieke en modulaire shopformule van De Haan Tankstations. Tony’s kent een grote broer, Tony’s Street Food en kleinere broer, Tony’s Coffee & More. Wij staan voor de lekkerste vers bereide specialiteiten voor de hele dag zoals broodjes, tosti’s, burgers en premium horecakoffie*, uitstekende service en gezellige zitplaatsen. Kwaliteit, hygiëne, gemak en gastvrijheid staan hierbij hoog in het vaandel. Verder werkt Tony’s continu aan handige oplossingen zoals “Tony’s Order & Scan Kiosk”, “Tony’s Tower”, “Tony’s Kiosk” en “Tony’s Voordeelkaart”. 
Zie www.tonys.nl voor meer informatie.